Tre festligheter i en stjärnsmäll – RIX FM, Putte och Familjedagar

Vad ska du göra i mitten av juli? Åka till Luleå så klart! Eller är du redan här? Då är det bara att gratulera. Det är här det händer riktigt på riktigt med tre gratisfestivaler samtidigt. Livemusik, tivoli och andra roliga aktiviteter väntar på att skapa nya minnen åt dig.

14-16 juli kastar den ambulerande festivalen Putte i Parken för första gången ankar i staden. Det breda evenemanget innehåller bland annat konserter, god mat, utställare och tivoli. Bland de hittills släppta akterna märks till exempel Rebecca & Fiona, Emil Assergård, Nause och Lovad.

Samtidigt, den 14 juli, kommer RIX FM Festival till Luleå. Här kan du gå på konserter med stjärnor som till exempel Måns Zelmerlöw, Hanna Ferm, Eagle-Eye Cherry, Anna Bergendahl och Junie.

Och som om det inte vore nog, 14-16 juli går även Familjedagar i parken av stapeln. Då fylls den nyligen upprustade Stadsparken med festligheter såsom Big Air Bag. Du kan, om du vill och vågar, hoppa från höjder på upp till hela nio meter. Det blir också stor festivalloppis, gycklarskola och schack med mera.

Festivalmässigt högtryck

Festivalmässigt blir det högtryck och vi hoppas på detsamma rent vädermässigt. Luleå är känt för sina många soltimmar, men också för att vara konstrasternas stad.

Vi har rejäla årstider, unik natur – såsom skärgården – men också ett pulserande stadsliv. På vintern är det coolt. På sommaren solklart. Vi ses i vimlet.

Total
0
Shares