Kalle Moraeus och Britta Bergström leder årets Allsång på Hägnan

Kalle Moraeus, Britta Bergström och Ronja Johansson står på Hägnans scen under allsången 21 juli. Bildmontage: Björn Hansson

Friluftsmuseet Hägnans allsång är tillbaka, denna sommar med de folkkära musikprofilerna Kalle Moraeus och Britta Bergström vid taktpinnen. Den 21 juli är det dags och på fredag klockan 10.00 släpps biljetterna.

Nu är det klart att spelemannen, kompositören och sångaren Kalle Moraeus kommer till Allsång på Hägnan den 21 juli.

– Det blir kul att komma upp till Gammelstad och spela i den fina kulturmiljön på Hägnan som folk i min närhet har berättat om. Det är också kul att få jobba med Britta som vi har samarbetat med under de gångna åren och som grädde på moset får vår kapellmästare och basist Johan Granström komma hem till Boden och hälsa på mamma!, säger Kalle Moraeus.

Välrenommerad sångerska

I första akten håller Britta Bergström i allsång med publiken. Hon är en av Sveriges mest anlitade körsångerskor som medverkat i både melodifestivalen och Så ska det låta. Nu är hon en del av husbandet i Så mycket bättre.

Dessutom har Britta Bergström med sig Luleåtjejen Ronja Johansson som sjunger i Kulturskolan och Arctic Light ungdomskör.

Konsert med Kalle

I andra akten tar Kalle Moraeus med band över showen i konsertform, men även här utlovas allsång.

Bandet består av Kalle Moraeus – sång, fiol, gitarr, Johan Granström – kapellmästare, bas, Anders Lundqvist – keyboards och Johan Löfcrantz Ramsay – trummor.

Biljettsläpp klockan 10.00

Biljetter till allsången släpps på fredag 17 juni klockan 10.00 via visitgammelstad.se.

Kostnad förköp online: 250 kronor för vuxna, 125 kronor för barn mellan 13-18 år, gratis för barn under 12 år. Kostnad köp i dörren (i mån av plats): 270 kronor för vuxna, 135 kronor för barn mellan 13-18 år, gratis för barn under 12 år.

Total
0
Shares